Arbejder...
Direktørkontrakt
Billede af Direktørkontrakt
Som direktør i en virksomhed har man det overordnede ansvar for virksomhedens daglige ledelse og drift. Direktørkontrakten regulerer således ansættelsesforholdene for virksomhedens øverste leder, herunder ansvarsområder og vilkår for løn, pension, opsigelse m.v.
Kr. 2.599,00 ekskl. moms

 

1) Hvad er en direktørkontrakt?
 
Direktørkontrakten regulerer ansættelsesforholdene for virksomhedens øverste leder. Direktørkontrakten indeholder information om direktions arbejds- og ansvarsområder, om direktøren må påtage sig andet erhverv under ansættelsen, tavshedspligt, konkurrenceklausul, løn, bonus og pension m.v.
 
Bemærk at direktørkontrakten ikke er relevant i det tilfælde hvor der ikke er tale om en administrerende direktør, som er registreret som direktør hos Erhvervsstyrelsen. Er der f.eks. en tale om en funktions- eller områdedirektør, kan du istedet bruge vores ansættelsesaftaleskabelon.
 
 2) Hvornår er det relevant at have en direktørkontrakt?
 
Som direktør er man ikke omfattet af eksempelvis funktionærloven og ferieloven og det er derfor vigtigt at direktørkontrakten regulerer alle relevante vilkår for ansættelsesforholdet.
 
Hvis direktøren samtidigt er ejer af virksomheden, skal der i henhold til selskabsloven foreligge en skriftlig aftale mellem direktøren og virksomheden, f.eks. i form af en direktørkontrakt.
  
 3) Tidsforbrug?
  Det tager ca. 5-10 minutter at udfylde vores skabelon

 

Kr. 2.599,00 ekskl. moms